Handelsbetingelser/Abonnementsaftale

Disse handelsbetingelser/abonnementsaftale er gældende ved køb af medlemskab på Trmotionsklub.dk

Tranemosegårds Motionsklub

Høgemosen 24 kld.

2605 Brøndby


info@trmotionsklub.dk

Bestilling og levering

Bestilling af ydelser fra Trmotionsklub.dk sker via accept af bestillingen på Trmotionsklub.dk.

Aftalen anses for indgået, når brugeren har accepteret betalingen på Trmotionsklub.dk.

For at undgå fejl bør køberen kontrollere, at alle forsendelses oplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mailadresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mailkvittering samt mails vedr. fornyelse af kontingent, er korrekt.

Ved såvel medlemskab som abonnement er der tale om løbende aftaler, som fortsætter indtil opsigelse. Køber vil således blive opkrævet kontingent eller abonnementsbetaling hver 3 måned, til aftalen opsiges.

Betaling og priser

De til enhver tid gældende priser for medlemskab og abonnement oplyses på hjemmesiden på siden “kontigent”.

Betaling af ydelser sker via Trmotionsklub.dk, hvortil der kan benyttes Betalingskort. Alle priser er i Danske Kroner (DKK) samt inklusiv alle afgifter, moms mm. Betalingen sker via en sikker forbindelse . De indtastede oplysninger i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun klubmodul, der kan læse dem.

Hvis medlemmet / abonnenten får nyt kreditkort/betalingskort, er det medlemmets / abonnentens ansvar at opdatere kort informationerne ved at foretage kort update via Trmotionsklub.dk

Afmelding af automatisk betaling sker ved at afmelde sig på sin profil på trmotionsklub.dk 

Fortrydelsesret

Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ved køb af medlemskab og abonnement.

Fortrydelse skal oplyses til Trmotionsklub.dk inden for 14 dage pr. brev, pr. mail eller telefonisk.

Opsigelse

Opsigelse af medlemskab eller abonnement skal oplyses til Tranemosegårds motionsklub  via man framelder sig sit medlemskab via vores hjemmeside på den profil man i sin tid har oprettet, men allerede indbetalt kontingent eller abonnement refunderes ikke.

Personlige oplysninger

For at en bruger kan bestille og betale for medlemskab og abonnement, skal brugeren lade sig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn og adresse

E-mailadresse: Dette felt skal udfyldes, så Trmotionsklub.dk kan sende en elektronisk bekræftelse samt opkrævning for fornyelse af kontingent eller abonnement.

Ved flytning og ændring af e-mailadresse

Ved flytning eller ændring af e-mailadresse er det op til brugeren at ændre oplysningerne ved at bruge vores kontakt formular.

Opbevaring og anvendelse af data

Trmotionsklub.dk indestår for, at have iværksat de nødvendige tekniske, praktiske og organisatoriske foranstaltninger mod, at person- og betalingsoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller kommer uvedkommende til kundskab.

Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Kreditkortinformationer håndteres af klubmodul, og oplysningerne bliver ikke registreret eller opbevaret i Tranemosegårds motionsklub system.

Ændring af handelsbetingelser/abonnementsaftale samt ophør af brug m.v.

trmotionsklub.dk kan til enhver tid ændre de gældende handelsbetingelser. Hvis en bruger fortsætter med at benytte trmotionsklub.dk, uanset om dette sker via log ind eller ej, efter ændringer er foretaget, godkender brugeren dermed ændringerne.

 

NyhederGalleri

Kalender